U kunt ook shoppen op:

Makkelijk en eenvoudig online te bestellen, door heel Nederland en België geleverd binnen 3 werkdagen.

M3C Zand / Paardenbakzand

0.00 incl. BTW

prijs op aanvraag in big bag`s en los gestort.

Artikelnummer: 1065-1-1-1 Categorie:

Beschrijving

M3C is een zandsoort die zich bij uitstek leent als toplaag voor in de paardenbak (zowel binnen als buiten). M3C zand is de officiële benaming zoals deze wordt gebruikt door NOC/NSF. M3C zand is goed waterdoorlatendheid, schoon en heeft de juiste korrelstructuur en grootte. M3C zand creëert een stabiele ondergrond en heeft voldoende veerkracht om te gebruiken in de paardensport. Deze eigenschappen maakt M3C zand niet alleen erg populair onder de manage houders, maar ook voor het gebruik als midden- en of toplaag van sportvelden en gazons. M3C zand komt het beste tot zijn recht in combinatie met paddockmatten.

Voordelen van M3C zand:

  • Waterdoorlatend
  • Geschikt voor dressuur en springsport
  • Schoon

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen.

Mocht u ook Grindplaten bij ons willen bestellen of al besteld hebben, dan is het niet mogelijk dit te combineren met uw bestelling op Tuingrind.nl. Dat zijn 2 aparte leveringen en zodoende berekenen wij ook 2 keer de transportkosten. Alleen als uw bestelling van de grindplaten boven de € 600,– uitkomt, berekenen wij alleen de transportkosten (over de levering van het tuingrind).

Dit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en gruis bevatten van het breekproces en transport. Het materiaal zal vanzelf schoonspoelen door de regen. U kunt het product ook even afspoelen voor of na het verwerken.

Wij leveren met een grote vrachtwagen met loskraan. Deze kan de materialen 3 tot 4 meter buiten de wagen neerzetten, bijv. direct op uw oprit of in de tuin (indien mogelijk in overleg met ter plekke met de chauffeur).

Openingstijden:

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag: 10:00 tot 12:00 uur

In december en januari zijn wij op zaterdagen gesloten.

Heeft u een vraag?

Bel ons gerust op, wij helpen u graag verder!

Marcel v/d Haak 06-51687399

Peter van Brug 06-20017819

Kantoor 0252-411760

  •  

    logoSplitkorrel

    Voor vele soorten Grind en Split en Breuksteen etc. kijk eens op Splitkorrel.nl

 

Extra informatie

Hoeveelheid en Gewicht

Prijs op aanvraag