U kunt ook shoppen op:

Makkelijk en eenvoudig online te bestellen, door heel Nederland en België geleverd binnen 3 werkdagen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten worden alleen aan u gecrediteerd als het product niet overeenkomt zoals op onze website omschreven en afgebeeld staat en/of met schade is geleverd.

De kosten voor retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn altijd voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tuingrind.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.