U kunt ook shoppen op:

Makkelijk en eenvoudig online te bestellen, door heel Nederland en België geleverd binnen 3 werkdagen.

Boomschors Frans

180.001,620.00 incl. BTW

Vanaf 10 kuub prijs op aanvraag in big bag`s en los gestort.

Artikelnummer: 1065-1-2 Categorie:

Beschrijving

Boomschors Frans is een materiaal dat veel gebruikt wordt in voortuinen, maar waaróm dat zo is weet lang niet iedereen. Boomschors is natuurlijk een voordelige / goedkope bodembedekker, maar er zitten nog veel meer voordelen aan:

 • Afkomstig uit duurzaam beheerde bossen
 • 100% natuurlijke bodembedekker
 • Het is een restproduct, dus duurzaam & ecologisch
 • Mooi als tuindecoratie: mooie diepbruine kleur
 • Vochtabsorberend: het voorkomt uitdroging van de ondergrond doordat het vocht opneemt
 • Gaat onkruid tegen

Onze boomschors gaat wel 6 tot 8 jaar mee! Onze boomschors wordt vrijwel droog en dus ook schimmelvrij bij u geleverd, waardoor de levensduur hoger is dan die van bijv. sylvester boomschors. Dit is een van de redenen waarom onze dennenschors de ideale bodembedekker is voor uw tuin óf als valdempend materiaal voor onder een speeltoestel.

Boomschors Frans heeft zijn naam te danken aan het type boomschors en kan uit meerdere landen afkomstig zijn. Deze schors komt van dennenbomen, heeft een mooie bruine kleur en is daarnaast van zeer hoge kwaliteit.

Boomschors Frans kopen

Onze Boomschors is ook wel bekend als dennenschors (gezeefde schors van dennenbomen). Boomschors Frans is te verkrijgen in het formaat 25-40mm.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen.

Mocht u ook Grindplaten bij ons willen bestellen of al besteld hebben, dan is het niet mogelijk dit te combineren met uw bestelling op Tuingrind.nl. Dat zijn 2 aparte leveringen en zodoende berekenen wij ook 2 keer de transportkosten. Alleen als uw bestelling van de grindplaten boven de € 600,– uitkomt, berekenen wij alleen de transportkosten (over de levering van het tuingrind).

Dit product is ongewassen en kan zodoende nog stof en gruis bevatten van het breekproces en transport. Het materiaal zal vanzelf schoonspoelen door de regen. U kunt het product ook even afspoelen voor of na het verwerken.

Wij leveren met een grote vrachtwagen met loskraan. Deze kan de materialen 3 tot 4 meter buiten de wagen neerzetten, bijv. direct op uw oprit of in de tuin (indien mogelijk in overleg met ter plekke met de chauffeur).

Openingstijden:

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur.

Zaterdag: 10:00 tot 12:00 uur

In december en januari zijn wij op zaterdagen gesloten.

Heeft u een vraag?

Bel ons gerust op, wij helpen u graag verder!

Marcel v/d Haak 06-51687399

Peter van Brug 06-20017819

Kantoor 0252-411760

 •  

  logoSplitkorrel

  Voor vele soorten Grind en Split en Breuksteen etc. kijk eens op Splitkorrel.nl